Bendruomenė NAUJAMIESČIO VINGIS
Background
Bendruomenė NAUJAMIESČIO VINGIS

KŪRYBIŠKAS NAUJAMIESTIS- NEMOKAMA J. DIDŽIULIO PASKAITA
Naujamiesčio gyventojau, mes siūlome tau netradicinį sekmadienį spalio 29 d. 13 val. Menų Fabrike LOFTAS (Švitrigailos g. Nr 29). Susipažink ir susidraugauk su savo kaimynu ar bendruomenės nariu. Tau padės Jurgis Did!

Kam skirta:
Žmonėms, kurie yra per jauni būti seni: trokštantiems teigiamų pokyčių savyje, aplinkoje ir visuomenėje.

Pasirodymo formatas: Interaktyvus muzikinis nuotykis. Dainos, šokiai, brandžios idėjos, šmaikštus humoras, kūrybiškumas ir daug linksmybių.

Jurgis Didžiulis daugeliui yra žinomas kaip dainų autorius ir atlikėjas, tačiau jis taip pat yra aktyvus socialinių iniciatyvų alchemikas, bei patyręs pranešėjas. Meistriškai integruodamas savo aistrą muzikai ir visuomenėje vykstantiems reiškiniams, Jurgis savo auditorijai įrodo, kad kūrybiškumas išlaisvina, dalyvavimas įgalina, o atlikėjas gali daug daugiau nei tik linksminti.

Muzikantas gali daugiau nei linksminti. Tuo įsitikinęs Jurgis Didžiulis (aka Jurgis Did) kviečia Tave sugriauti tradicinių pasirodymų stereotipus ir tapti muzikos, intelektualių dialogų ir kūrybiškų provokacijų sintezės dalyviu. Šis pasaulėžiūrą praplečiantis Jurgio Didžiulio dialogas vieną akimirką atrodo kaip muzikinis „Stand-up“ pasirodymas, tačiau nepastebimai transformuojasi į įkvepiantį nuotykį, žiūrovui atveriantį naujus požiūrio kampus, parodančius, kad stebėjimas niekada nebus toks smagus, kaip dalyvavimas.ndruomenės nariu. Tau padės Jurgis Did!

Paskaitą ir bendruomenišką sekmadienį dovanoja Naujamiesčio seniūnija.


„Kūrybiškas Naujamiestis“ – tai originali intervencija, skirta bendruomeniškumo paieškoms ir stiprinimui. Muzikantas, atlikėjas, visuomenės veikėjas Jurgis Didžiulis pasiryžęs keliauti drauge su Naujamiesčio bendruomene ir atrasti visus atsakymus. Įtraukianti, energinga, muzikali Jurgio paskaita apie tai, kaip nepamesti ir neišdalinti savo energijos, kaip ugdyti kūrybiškumą ir ieškoti įvairių jo apraiškos būdų. Paskaitos stebėtojai neteks stebėtojų statuso, nes atlikėjas meistriškai įsuka visus į veiksmą, taip stebėtojus paversdamas dalyviais ir įtraukdamas į veiksmą. Viskas palydimas gyvais pavyzdžiais, muzikiniais intarpais ir begaline energija grįstu kūrybiškumu.



Parašė: Administracija       Data: 2017-10-29       Grįžti atgal
Background Background Background