Bendruomenė NAUJAMIESČIO VINGIS
Background
Bendruomenė NAUJAMIESČIO VINGIS

VIETOS BENDRUOMENIŲ SAVIVALDOS PROGRAMOS ĮGYVENDINIMAS MŪSŲ BENDRUOMENĖJE
2012 metais pirmą kartą buvo pradėta įgyvendinti Vietos bendruomenių savivaldos programa, kuria siekiama skatinti bendruomenes visoje Lietuvoje aktyviai dalyvauti priimant savo gyvenamosios vietovės bendruomenei svarbius sprendimus dėl lėšų panaudojimo.šią programą inicijavo LR socialinės apsaugos ir darbo ministerija, įvertinusi Lietuvos vietos bendruomenių veiklą.
2014 m. mūsų bendruomenės taryba nusprendė organizuoti pažintinę ekskursiją į M.K. Čiurlionio miestą- Druskininkus ir įrengti tris universalius treniruoklius jėgai, lankstumui, koordinacijai lavinti jauniems ir seniems mūsų bendruomenės gyventojams ( foto galerija). Vietos bendruomenių savivaldos programa jau vykdoma trejus metus.
2013 m.  Naujamiesčio VBT taryba, kurioje dalyvauja Naujamiesčio  vingio bendruomenės atstovai, nusprendė dalį 2013 m. VBT lėšų skirti papildomiems įrenginiams sporto aikįtyne. Buvo pastatyti du universalūs treniruokliai  foto galerija). 
2012 m. aikštyne Donelaičio g. buvo atnaujinta krepšinio aikštė, įrengta nauja vaikų žaidimo.. Šie objektai Naujamiesčio  vietos bendruomenės tarybos (VBT), kurioje yra ir mūsų bendruomenės atstovai,  bei mūsų bendruomenės iniciatyva ir finansuojama 2012 m VBT lėšomis ( foto galerija).

Parašė: Administracija       Data: 2014-12-15       Grįžti atgal
Background Background Background